oriky 0 דווח על הודעה פורסם אפריל 24, 2007 שניכנסים לפורום סדרות ישראליות כואב בעייניםפ ויהיה קשה למצוא דברים אלה אם כן אתה עושה חיפוש אז אולי תעשו תתי פורומים לסדרות שיש להם כל יום פרק כמו האלופה? יהיה בריא לעיינים ויהיה יותר קל ותחשבו על זה שיתוף נושא זה קישור לנושא שיתוף באתרים אחרים
Guest AnatKobi דווח על הודעה פורסם אפריל 24, 2007 כן, את לא הראשונה שמציעה את זה וזה יכול להית רעיון טוב ואולי ניישם את זה. עד אז - נסי לערוך "חיפוש". (בכל פורום למטה יש אפשרות של חיפוש). שיתוף נושא זה קישור לנושא שיתוף באתרים אחרים
MaTaN 0 דווח על הודעה פורסם אפריל 26, 2007 תשמע/י אם נתחיל לפתוח תת לכל תוכנית הפורום יהיה עמוס מידי ואיטי שיתוף נושא זה קישור לנושא שיתוף באתרים אחרים
kobi3797 0 דווח על הודעה פורסם אפריל 26, 2007 אז לא תת פורום....אלא פשוט נעוץ או משהו... שיתוף נושא זה קישור לנושא שיתוף באתרים אחרים
Guest AnatKobi דווח על הודעה פורסם אפריל 26, 2007 זה כנראה מה שנעשה, אני עובדת על זה עכשיו. יש לי בעיה לוגיסטית קלה, אבל כשהיא תפתר - לכל סדרה המשודרת על בסיס יומי/שבועי, יהיה שרשור נעוץ שיכלול בתוכו את הקישורים לפרסומים באתר - על מנת להקל על המשתמשים בפעולת החיפוש. שיתוף נושא זה קישור לנושא שיתוף באתרים אחרים
kobi3797 0 דווח על הודעה פורסם אפריל 29, 2007 מצויין!! תודה רבה לך על ההשקעה הרבה! שיתוף נושא זה קישור לנושא שיתוף באתרים אחרים
Guest AnatKobi דווח על הודעה פורסם אפריל 30, 2007 עשיתי שני קישורים נעוצים לשתי סדרות בינתיים - "האלופה" ו"מסודרים". אני אמשיך לעשות לעוד סדרות. שימו לב - ההודעות הנעוצות מופיעות עכשיו בפורום תמיכה - בהמשך הן יועברו לפורום סדרות . אני מקווה שהפתרון ימצא כיעיל ו"יעשה לכם יותר בריא בעיניים" , במידה ולא -תחזרו לפורום משוב תהנו . שיתוף נושא זה קישור לנושא שיתוף באתרים אחרים