Jump to content
snirf19

שאלה למנהלים/מקליטים/מעלים

Recommended Posts

קודם כל והכי חשוב-תודה רבה על ההשקעה העצומה!!

שנית,כיצד אתם מסקרים את הקבצים? אני מנסה לסקר למשל לmegaupload וזה לוקח מללאאאא זמן

לא שעה-שעתיים,אלא יום שלם(לפי מס' השעות שכתובות שם),אז אני מתייאש ולא מסקר.

האם יש שיטה?דרך לסקר באופן מהיר?(כמה זמן לוקח לכם לסקר פרק של תוכנית?)

למשל ל-megavideo

תודה מראש!

שיתוף נושא זה

קישור לנושא
שיתוף באתרים אחרים

ההעלאה מתבצעת באמצעות מחשב מרוחק הנקרא "טרמינל". הטרמינל הוא מחשב בעל חיבור אינטרנט מהיר מאוד, של עשרות מגה לשנייה. לכן תהליך ההעלאה שלנו לכל השרתים אורך לכל היותר כרבע שעה. המעלים מתחברים לטרמינל ומעלים דרכו את התוכנית.

שיתוף נושא זה

קישור לנושא
שיתוף באתרים אחרים

עד כמה שידוע לי אין מה לעשות..תצטרך לבחור את השרת המועדף עליך ולהעלות רק אליו.

עריכת ע"י Yonidan

שיתוף נושא זה

קישור לנושא
שיתוף באתרים אחרים

עכשיו אתם מבינים למה מקליטים עצמאים מעדיפים חמור?

בחמור רק תשים בתוך התיקית income של ה emule את הקובץ על ידי גרירה של הקובץ מכל סיפריה לסיפרית ה INCOME של החמור, והחמור יעלה לבד את הקובץ לרשת.

קל ופשוט.

הבעיה בזה שאתם מאפשרים פה רק סיקור ישירה,היא שאתם מפסידים מקליטים עצמאים,שעושים העלאה של דברים שהם אוהבים בהתנדבות(כולל זמן חופשי,ויכולת אישית של המחשבים שלהם).

אולי כדאי שתיתנו על הענין מחשבה?

*קשה להאמין שיהיה מתנדבים שיעלו פרק כשזה לוקח ענין של ימים?

מתאים למקור

שיתוף נושא זה

קישור לנושא
שיתוף באתרים אחרים

אני עדיין לא מבין מה אנשים מוצאים בחמור. ההורדה משם יכולה לקחת ימים, בעוד שבהורדה ישירה אני מוריד על מהירות מקסימום (2 מגה בייט במקרה שלי).

שיתוף נושא זה

קישור לנושא
שיתוף באתרים אחרים
אני עדיין לא מבין מה אנשים מוצאים בחמור. ההורדה משם יכולה לקחת ימים, בעוד שבהורדה ישירה אני מוריד על מהירות מקסימום (2 מגה בייט במקרה שלי).

יש לזה יתרונות וחסרונות.

אם יהיו הרבה מסקרים עם מהירות הלעאה טובה (הכוונה אנשים שיש להם תקובץ והם באימיול) אז המהירות תהיה מקסימלית.

והיתורן הגדול של זה הוא שהחומרים יכולים להישמר הרבה יותר זמן מאשר בשרתים שמוחקים תקבצים אחרי גג חודשיים

שיתוף נושא זה

קישור לנושא
שיתוף באתרים אחרים

לא סתם החמור מחזיק הרבה זמן,ואני מאמין שיהיה לו בעתיד אבולציה שתשלב סיקור ישירה אם סיקור כללית.אבל היתרון הכי גדול של החמור

זה שאת הכח שלו הוא מקבל מכמות האדירה של המשתמשים בו,אם וכאשר אתרי האיחסון יש להם כח אחד גדול עצום וכח סיקור חזק ביותר,הרי שבחמור העוצמה היא בכמות האדירה של המחשבים שלכל אחד יש כונן במחשב,ורוחב פס,שרוב הזמן פתוחים לאורך זמן רב.(ככה שזה מתקזז.

לגבי החמור בהורדות מרובות אני מגיע לפעמים לתקופות מסיומות לשיא של 600K/S ,ואת אותו כח אני גם מקבל בהורדות ישירות).

יתרון נוסף של החמור:היא כמות החומר שהוא מכסה והיא אדירה כולל חומרים יחודים ,כאשר יש לא מעט מסקרים שעובדים רק עם חמור,ומחזיקים את החומרים שלהם לאורך זמן,אצלי לדוגמא יש חומרים שהבאתי במרץ ועד היום יש לוקחים מהם(לדוגמא הסידרות :כן אדוני השר.ראש הממשלה,משהו מטפל בך,המסעדה הגדולה,עלילות הפתן השחור,הנוכלים(hustle)',סרטים כמו חלומות אלקרונים,חברים ביש מזל(צרפתי),סיפור רפאים סיני(באיכות בינונית אבל עם תרגום),ועוד ועוד.

ועד היום בכל הזמן ניפתחים סיקורים חדשים ללקיחה.(סליחה שכחתי את סולומניקו,ויהיה טוב סולמוניקו,ונחצה והגנרל).

מי שרוצה אותם חייב חמור.(שישאיר אותו בלילה או שהוא לא משתמש במחשב פתוח בסוף זה יהיה אצלו)

אני מודה שאני לא מיקצוען ומבחינת ידע טכני אני די חלש-ולכן החשיבות של החמור שהוא הכי קל שבעולם להעלאה ,וככה הוא גם הכי יעיל(אחרת לא הייתי מסקר בכלל)

-לגבי סיקור ישירה אני משתמש בה ויש לה את היתרונות שלה והם רבים גם כן,אבל גם חסרונות..

אבל כל מיקרה לגופו.

מתאים למקור.

שיתוף נושא זה

קישור לנושא
שיתוף באתרים אחרים

יש להרשם או להתחבר על מנת להגיב

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

הירשם לחשבון חדש בקהילה שלנו. זה קל!

Register a new account

התחברות

משתמש קיים? התחבר כאן.