MaTaN 0 דווח על הודעה פורסם פברואר 8, 2007 יראו לה "מסודרים" היא סדרה על כמה אנשים שקיבלו הרבה כסף על סטארטאפ שמכרו האם תרצו שנביא אותה לאתר? שיתוף נושא זה קישור לנושא שיתוף באתרים אחרים
omer=omri 0 דווח על הודעה פורסם פברואר 8, 2007 כן גם תביאו הישראלים שיתוף נושא זה קישור לנושא שיתוף באתרים אחרים
levy18 0 דווח על הודעה פורסם פברואר 8, 2007 כןןןןןן!!! חח בדיוק באתי לפתוח אשכול בקשה.... אז בבקשה תקליטו את הסדרה הזאתת!! ))) תודה. שיתוף נושא זה קישור לנושא שיתוף באתרים אחרים
idan perelman 0 דווח על הודעה פורסם פברואר 8, 2007 כן!נשמע משהו נחמד לאללה! שיתוף נושא זה קישור לנושא שיתוף באתרים אחרים
our-song-4 0 דווח על הודעה פורסם פברואר 8, 2007 מצטרף לבקשה 10x שיתוף נושא זה קישור לנושא שיתוף באתרים אחרים
kfirber1 5 דווח על הודעה פורסם פברואר 9, 2007 כן אם אפשר בבקשה שיתוף נושא זה קישור לנושא שיתוף באתרים אחרים
Combine Strider 0 דווח על הודעה פורסם פברואר 9, 2007 כמו שרשמתי בדיון שפתחתי, אני יוריד אותה קבוע אם תסקרו. שיתוף נושא זה קישור לנושא שיתוף באתרים אחרים
LIRAN WINNER 0 דווח על הודעה פורסם פברואר 9, 2007 כן ואם אפשר גם את הישראלים של מה קשור שיעלה בקרוב תודה מראש שיתוף נושא זה קישור לנושא שיתוף באתרים אחרים
שלום 0 דווח על הודעה פורסם פברואר 9, 2007 כן בטח זה נראה סדרה טובה שיתוף נושא זה קישור לנושא שיתוף באתרים אחרים
shlomi-vaknin 0 דווח על הודעה פורסם פברואר 9, 2007 נקליט כמה פעמים עם זה הולך נמשיך! שיתוף נושא זה קישור לנושא שיתוף באתרים אחרים
kobi3797 0 דווח על הודעה פורסם פברואר 9, 2007 סדרה טובה-קאסט מצויין... מומלץ לסקר! שיתוף נושא זה קישור לנושא שיתוף באתרים אחרים
Dotans15 0 דווח על הודעה פורסם פברואר 9, 2007 כן בטחחח ! גם את ה"הישראלים". תודה P: שיתוף נושא זה קישור לנושא שיתוף באתרים אחרים
יצחק הבוס 0 דווח על הודעה פורסם פברואר 9, 2007 המסודרים הולכת ליהיות סדרה ענקית מילה שלי...בבקשה תקליטו אני יהיה הראשון שיוריד 10x ותודה שיתוף נושא זה קישור לנושא שיתוף באתרים אחרים
-ToMeR- 0 דווח על הודעה פורסם פברואר 9, 2007 כן בטח ! זו ניראת סידרה טובה... שיתוף נושא זה קישור לנושא שיתוף באתרים אחרים
levy18 0 דווח על הודעה פורסם פברואר 10, 2007 אם אפשר גם את "הישראלים" תודה.. שיתוף נושא זה קישור לנושא שיתוף באתרים אחרים
earthling 0 דווח על הודעה פורסם פברואר 10, 2007 "מסודרים" וגם "הישראלים" הולכות להיות סדרות גדולות !!!! חובה חובה חובה לסקר אותם לטי וי נט. זה יהיה ע נ ק !!!! שיתוף נושא זה קישור לנושא שיתוף באתרים אחרים
dj fm 0 דווח על הודעה פורסם פברואר 10, 2007 נכון זה הולך להיות הסדרות כי טובות שהיו לדעתי1 שיתוף נושא זה קישור לנושא שיתוף באתרים אחרים
Hen 0 דווח על הודעה פורסם פברואר 10, 2007 כן! וגם את הישראלים אם אפשר שיתוף נושא זה קישור לנושא שיתוף באתרים אחרים
felipevil 0 דווח על הודעה פורסם פברואר 10, 2007 אני בעד הבאה הסידרה לאתר (-: שיתוף נושא זה קישור לנושא שיתוף באתרים אחרים
סיוניתתת 0 דווח על הודעה פורסם פברואר 10, 2007 כן נשמעת סדרה טוב שיתוף נושא זה קישור לנושא שיתוף באתרים אחרים
מאור מורבן 0 דווח על הודעה פורסם פברואר 11, 2007 כן תקליטוו בבקשהה.. ואם אשפר גם את הישראלים .. שיתוף נושא זה קישור לנושא שיתוף באתרים אחרים
ליאת 0 דווח על הודעה פורסם פברואר 11, 2007 כןןןןןן כןןןןןןןןןן כןןןןןןןןןןןןןן שיתוף נושא זה קישור לנושא שיתוף באתרים אחרים