יאיר המלך 0 דווח על הודעה פורסם אוגוסט 29, 2008 יעלו היום ?? שיתוף נושא זה קישור לנושא שיתוף באתרים אחרים
d1f2 0 דווח על הודעה פורסם אוגוסט 29, 2008 עלה. לא הייתי שבוע באתר ויש קצת בלאגן עם הסדרות שלי. תמתינו בסבלנות. שיתוף נושא זה קישור לנושא שיתוף באתרים אחרים
יאיר המלך 0 דווח על הודעה פורסם אוגוסט 29, 2008 (נערך) תודה אחי.. ותגיד יש מצב אתה מסקר פרק גם היום ? עריכת אוגוסט 29, 2008 ע"י יאיר המלך שיתוף נושא זה קישור לנושא שיתוף באתרים אחרים
d1f2 0 דווח על הודעה פורסם אוגוסט 29, 2008 תודה אחי..ותגיד יש מצב אתה מסקר פרק גם היום ? משדרים פרק אחד ביום בימים א-ה. זה מה שאני מסקר, זה מה שאני מפרסם. מאיפה אתה רוצה שאביא עוד פרקים? שיתוף נושא זה קישור לנושא שיתוף באתרים אחרים
יאיר המלך 0 דווח על הודעה פורסם אוגוסט 30, 2008 אחי הם בפרק 111 יש פה באתר רק עד 105 אתה לא יכול לעלות את 106 עד 111 ? שיתוף נושא זה קישור לנושא שיתוף באתרים אחרים
d1f2 0 דווח על הודעה פורסם אוגוסט 30, 2008 הסברתי כבר הרבה פעמים למה אני מסקר באיחור את הפרקים. משום שלפעמים פרקים אצלי נדפקים ונדרש גיבוי, יש צורך בלתת זמן ל pigilon לסקר לקודד ולהעלות את הפרקים וכדי לא ליצור לחץ, מסקרים בדיליי. כמובן שזה נעוד גם כדי לחסוך ממני את הלחץ של הקלטה והעלאה כמה שיותר מהר. סיבות אלו יכולות לגרום לדבר אחד - איחור בפירסום הפרקים(יום אחד באותו היום יום אחרי זה אין פרק פרק הבא אחרי יומיים וכ'ו) דבר שיוביל לעוגמת נפש אצל הגולשים, חוסר רצינות ואכזבה. בגלל זה מסקרים בפגרה של שבוע משידור הפרק המקורי. יש לך תלונות על כך? אתה מוזמן להשיג את הפרקים מספק אחר(ואין). שיתוף נושא זה קישור לנושא שיתוף באתרים אחרים
ComplicatedAngel 0 דווח על הודעה פורסם אוגוסט 30, 2008 הסברתי כבר הרבה פעמים למה אני מסקר באיחור את הפרקים.משום שלפעמים פרקים אצלי נדפקים ונדרש גיבוי, יש צורך בלתת זמן ל pigilon לסקר לקודד ולהעלות את הפרקים וכדי לא ליצור לחץ, מסקרים בדיליי. כמובן שזה נעוד גם כדי לחסוך ממני את הלחץ של הקלטה והעלאה כמה שיותר מהר. סיבות אלו יכולות לגרום לדבר אחד - איחור בפירסום הפרקים(יום אחד באותו היום יום אחרי זה אין פרק פרק הבא אחרי יומיים וכ'ו) דבר שיוביל לעוגמת נפש אצל הגולשים, חוסר רצינות ואכזבה. בגלל זה מסקרים בפגרה של שבוע משידור הפרק המקורי. יש לך תלונות על כך? אתה מוזמן להשיג את הפרקים מספק אחר(ואין). מילים כדורבנות מתי חזרת לארץ ? שיתוף נושא זה קישור לנושא שיתוף באתרים אחרים
d1f2 0 דווח על הודעה פורסם אוגוסט 30, 2008 מתי חזרת לארץ ? אתמול. שיתוף נושא זה קישור לנושא שיתוף באתרים אחרים
ComplicatedAngel 0 דווח על הודעה פורסם אוגוסט 30, 2008 מתי חזרת לארץ ? אתמול. אהה אז ברוך השב איך היה ? שיתוף נושא זה קישור לנושא שיתוף באתרים אחרים
יאיר המלך 0 דווח על הודעה פורסם אוגוסט 31, 2008 אתם יודעים היום באיזה שעה מסקרים את פרק 106 ?? שיתוף נושא זה קישור לנושא שיתוף באתרים אחרים