ComplicatedAngel 0 דווח על הודעה פורסם מאי 18, 2008 הסידרה בכיכובן של אורנה פיטוסי וקלרה חורי. שתעלה בשידורי רשת בתאריך 28.5 בשעה 22:00. אז אפשר שתקליטו ? שיתוף נושא זה קישור לנושא שיתוף באתרים אחרים
ComplicatedAngel 0 דווח על הודעה פורסם מאי 18, 2008 ברור יששש תודה. וסתם שאלה מה עם הסידרה "לשם שינוי" יש סיכוי שמישהו יקליט אותה ? שיתוף נושא זה קישור לנושא שיתוף באתרים אחרים
Nir-Mil 0 דווח על הודעה פורסם מאי 18, 2008 לא נורא לי בשבועות הקרובות מתחילות המון סדרות חדשות , לפחות 10 תוכניות חדשות אני כמעט בטוח לא יהיה לנו זמן לזה שיתוף נושא זה קישור לנושא שיתוף באתרים אחרים
ComplicatedAngel 0 דווח על הודעה פורסם מאי 19, 2008 (נערך) לא נראה ליבשבועות הקרובות מתחילות המון סדרות חדשות , לפחות 10 תוכניות חדשות אני כמעט בטוח לא יהיה לנו זמן לזה אופפ כ"כ רציתי לראות את הסידרה הזו אבל פשוט אין לי זמן. חבל שאתם לא מקליטים עריכת מאי 19, 2008 ע"י ComplicatedAngel שיתוף נושא זה קישור לנושא שיתוף באתרים אחרים
יאיר המלך 0 דווח על הודעה פורסם מאי 26, 2008 מישהו יכול בבקשה להביא רק את השיר שיש בפרסומת של כוונות טובות ? אם אסור לבקש פה אז סליחה. שיתוף נושא זה קישור לנושא שיתוף באתרים אחרים
Nir-Mil 0 דווח על הודעה פורסם מאי 27, 2008 Across The Universe- I Wanna Hold Your Hand תהנה שיתוף נושא זה קישור לנושא שיתוף באתרים אחרים