יאיר המלך 0 דווח על הודעה פורסם מרץ 31, 2008 אני לא יודע אם מותר לי לפרסם את ת'אשכול זה אבל אני חייב עזרה פרצו לי לאימייל של Gmail וגם לשל walla ואני לא מצליח לשחזר כי פתחתי ת'אימייל לפני הרבה זמן ואני לא זוכר ת'תשובה לשאלה/תשובה . אם יש דרך אחרת להשיג ת'סיסמא שמישהו ירשום לי . תודה רבה !!!!! חייב את העזרה שלכם אני חייב את האימייל הזה .. תודה. שיתוף נושא זה קישור לנושא שיתוף באתרים אחרים
R3DFOX 0 דווח על הודעה פורסם מרץ 31, 2008 יש אפשרות שחזור סיסמא באמצעות שליחת מייל לדואר אחר שלך, נסה את זה. שיתוף נושא זה קישור לנושא שיתוף באתרים אחרים
KillerGuy 0 דווח על הודעה פורסם מרץ 31, 2008 מצטער להגיד לך אבל ... פתח אימייל חדש.. הדרך היחידה שלך לקבל את הסיסמא חזרה היא ע"י פריצה לשרתי גוגל (שאף אחד לא מעז לעשות דבר כזה..) שיתוף נושא זה קישור לנושא שיתוף באתרים אחרים
יאיר המלך 0 דווח על הודעה פורסם אפריל 1, 2008 יש אפשרות שחזור סיסמא באמצעות שליחת מייל לדואר אחר שלך, נסה את זה. אחי אני לא מצליח לעשות את זה למה זה שואל אותי שם שאלה שאני לא זוכר ת'תשובה עליה יש מצב אתה עוזר לי עם זה אחי ? שיתוף נושא זה קישור לנושא שיתוף באתרים אחרים
ComplicatedAngel 0 דווח על הודעה פורסם אפריל 1, 2008 יש אפשרות שחזור סיסמא באמצעות שליחת מייל לדואר אחר שלך, נסה את זה. אחי אני לא מצליח לעשות את זה למה זה שואל אותי שם שאלה שאני לא זוכר ת'תשובה עליה יש מצב אתה עוזר לי עם זה אחי ? אמרו לך לעשות אימיילים חדשים. כי אין מה לעשות אם הם נפרצו אז אין מה לעשות... שיתוף נושא זה קישור לנושא שיתוף באתרים אחרים
R3DFOX 0 דווח על הודעה פורסם אפריל 2, 2008 אתם טועים, כשפותחים אימייל חדש אז יש אופציית שיחזור סיסמא באמצעות דואר אלקטרוני משני שלשם תשלח הודעה עם סיסמא חדשה. זה תלוי אם הפעלת את האופציה הזו בעת הרישום. שיתוף נושא זה קישור לנושא שיתוף באתרים אחרים
KillerGuy 0 דווח על הודעה פורסם אפריל 2, 2008 אתם טועים, כשפותחים אימייל חדש אז יש אופציית שיחזור סיסמא באמצעות דואר אלקטרוני משני שלשם תשלח הודעה עם סיסמא חדשה.זה תלוי אם הפעלת את האופציה הזו בעת הרישום. אנחנו מודעים לזה.. אבל אם תשים לב, הוא אמר שהוא לא זוכר את השאלה/תשובה לאיפוס הסיסמא... שיתוף נושא זה קישור לנושא שיתוף באתרים אחרים
יאיר המלך 0 דווח על הודעה פורסם אפריל 2, 2008 אתם טועים, כשפותחים אימייל חדש אז יש אופציית שיחזור סיסמא באמצעות דואר אלקטרוני משני שלשם תשלח הודעה עם סיסמא חדשה.זה תלוי אם הפעלת את האופציה הזו בעת הרישום. אחי תסביר קצת אם צריך שאלה/תשובה .. כי אני לא זוכר .. שיתוף נושא זה קישור לנושא שיתוף באתרים אחרים
KillerGuy 0 דווח על הודעה פורסם אפריל 2, 2008 צריך, צריך שיתוף נושא זה קישור לנושא שיתוף באתרים אחרים
ComplicatedAngel 0 דווח על הודעה פורסם אפריל 2, 2008 עצה שימושית -אם אתה לא זוכר את הסיסמא אז תעשה אימייל חדש ולפעם הבאה תכתוב את הסיסמא בדף קטן בשביל שאם יקרה משהו... שיתוף נושא זה קישור לנושא שיתוף באתרים אחרים
יאיר המלך 0 דווח על הודעה פורסם אפריל 3, 2008 (נערך) עצה שימושית -אם אתה לא זוכר את הסיסמא אז תעשה אימייל חדש ולפעם הבאה תכתוב את הסיסמא בדף קטן בשביל שאם יקרה משהו... פרצו לי לא שכחתי ת'סיסמא ..למישהו יש עוד רעיונות ? עריכת אפריל 3, 2008 ע"י יאיר המלך שיתוף נושא זה קישור לנושא שיתוף באתרים אחרים
ComplicatedAngel 0 דווח על הודעה פורסם אפריל 8, 2008 עצה שימושית -אם אתה לא זוכר את הסיסמא אז תעשה אימייל חדש ולפעם הבאה תכתוב את הסיסמא בדף קטן בשביל שאם יקרה משהו... פרצו לי לא שכחתי ת'סיסמא ..למישהו יש עוד רעיונות ? מה לעשות שפרצו לך ואתה לא זוכר את הסיסמאות... אז פשוט תפתח אימיילים חדשים ! ולפעם הבאה תכתוב את הסיסמאות בדף קטן וככה לא תשכח שיתוף נושא זה קישור לנושא שיתוף באתרים אחרים
יאיר המלך 0 דווח על הודעה פורסם אפריל 14, 2008 פרצו לי גם לאיסיקיוו יש מצב מישהו יכול להחזיר לי אותו ??? בבקשההה אני חיייב אותו ..מישהו יכול לעזור ??? שיתוף נושא זה קישור לנושא שיתוף באתרים אחרים
KillerGuy 0 דווח על הודעה פורסם אפריל 14, 2008 גם בזה אני בטוח שאף אחד לא יכול חח פריצת ICQ עובדת על שיטת ברוט-פורס (שזה לוקח המוןןן המוןן זמן) לא חושב שמישהו יעשה את זה בשבילך תתחיל לרשום סיסמאות קשות ובכל מקום סיסמא שונה... לא התאריך לידה שלך או משהו בסגנון שיתוף נושא זה קישור לנושא שיתוף באתרים אחרים
ComplicatedAngel 0 דווח על הודעה פורסם אפריל 17, 2008 (נערך) גם בזה אני בטוח שאף אחד לא יכול חחפריצת ICQ עובדת על שיטת ברוט-פורס (שזה לוקח המוןןן המוןן זמן) לא חושב שמישהו יעשה את זה בשבילך תתחיל לרשום סיסמאות קשות ובכל מקום סיסמא שונה... לא התאריך לידה שלך או משהו בסגנון ^ בדיוק אז זה בדיוק כמו בחוקים של הצבא: נא לא לעשות סיסמאות עם - מס' הת.ז/אישי , תאריך לידה , שם פרטי+משפחה. פשוט תעשה סיסמא קלה לזכירה (אותיות ומספרים) ותרשום אותה על פתק קטן למקרה שתשכח עריכת אפריל 17, 2008 ע"י ComplicatedAngel שיתוף נושא זה קישור לנושא שיתוף באתרים אחרים