Super Discreet 0 דווח על הודעה פורסם דצמבר 2, 2007 8 מגה אינטרנט בבזק החל משבוע שעבר. 10 מגה ב-HOT החל מהיום. אבל בשביל זה תצטכו לפתוח משכנתא חדשה. שיתוף נושא זה קישור לנושא שיתוף באתרים אחרים
MaTaN 0 דווח על הודעה פורסם דצמבר 2, 2007 חח צודק..העיקר שאנחנו מתקדמים ולא נשארים באותו מקום שיתוף נושא זה קישור לנושא שיתוף באתרים אחרים
Student 0 דווח על הודעה פורסם דצמבר 3, 2007 כן אחי אבל עם כל זה הבנתי מאנשים שזה בכלל לא כדאי סכומי עתק וגם הספקיות מגבילות את מהירויות ההורדה ...3 מגה חיבור זה 400kb זה מצחיק ... שיתוף נושא זה קישור לנושא שיתוף באתרים אחרים
KillerGuy 0 דווח על הודעה פורסם דצמבר 3, 2007 זה שטויות זה רק בשביל הפרסום וגם כמו שאמרתם, רוב הספקיות מגבילות את מכסת ההורדה לאט לאט חברים לא ממהרים לשום מקום שיתוף נושא זה קישור לנושא שיתוף באתרים אחרים
compact 0 דווח על הודעה פורסם דצמבר 6, 2007 הבנתי ש 5 מגה זה המהירות הכי גדולה שהספקיות מקנות לשרתים ככה שרק במהירות העלאה זה ישנה משהו שיתוף נושא זה קישור לנושא שיתוף באתרים אחרים
PaC-mEn 0 דווח על הודעה פורסם דצמבר 7, 2007 חחחח זה בגלל שהתשתית של הוט לא יציבה זה לא קשור... שיתוף נושא זה קישור לנושא שיתוף באתרים אחרים
Super Discreet 0 דווח על הודעה פורסם דצמבר 7, 2007 החברה הטובה ביותר כיום: בזק. 1. הוט פועלת על תשתית שלה. 2. החברה היחידה שלא חוסמת פורטים. 3. נותנת מהירות מקסימלית. 8 מגה בבזק = 1 מגה סיקור. 80 ק"ב העלאה. שיתוף נושא זה קישור לנושא שיתוף באתרים אחרים
PaC-mEn 0 דווח על הודעה פורסם דצמבר 7, 2007 התשתית של הוט זה זבל מעל מהירות 5 מגה זה לא יציב שיתוף נושא זה קישור לנושא שיתוף באתרים אחרים
compact 0 דווח על הודעה פורסם דצמבר 7, 2007 התשתית של הוט זה זבל מעל מהירות 5 מגה זה לא יציב לא נכון יש לי חבר שיש לו אם אני לא טועה 7 מגה בהוט והוא גולש מצויין והוא שולח דברים באיי סי קיו אפילו במהיריות טובות אני במהירות 5 מגה בבזק ובזקבינלאומי אני שולח על 60-65 ק"ב העלאה ל FTP אני מסקר על 58-62 ק"ב שיתוף נושא זה קישור לנושא שיתוף באתרים אחרים
PaC-mEn 0 דווח על הודעה פורסם דצמבר 7, 2007 בו אני הסביר לכם דבר בבזק וגם בהוט אבל פחות התלות הוא במרחק שלך מהמספק... עכשיו יש מקומות שבכלל איאפשר לשים אינטרנט 5 מגה (כמוני) ולחברות הסיפוק ממש מעניין את זה שאין לכם תשתית שיכולה לתמוך מלאה ב5 מגה ממש כמו שעשו לחבר שלי אני מוריד ומעלה יותר מימנו באינטרנט 2.5 ולו יש 5 איך יודעים עם אפשר לשים אינטרנט 5 מגה?, מתקשרים לבזק... ועוד משהו מסריח שהם עושות... ושעשו לי. רציתי להזמין שרות5 מגה מנטוויזין עכשיו צירפו לי לשיחה מישהי מבזק שיחת וועידה עכשיו בשיחה איתה היא אמרה לי שאפשר לשים אינטרנט 5 מגה ואחרי זה התקשרתי אחרי שלוש דקות לבדוק שוב ואמרו לי שאיאפשר לשים אז שלא יעבדו עלייכם!!... שיתוף נושא זה קישור לנושא שיתוף באתרים אחרים