Student 0 דווח על הודעה פורסם דצמבר 1, 2007 שלום . שאני מסקר נכנס קול לכרטיס טלוויזיה והוא מושמע במחשב , אני מעוניין להפריד את הקול הכוונה שהיה קול שנכנס אבל שלא יושמע בווינדוס שאני משחק או שומע שירים , זה אפשרי ? דרך אגב יש לי מערכת קול איכותית של 7 ערוצים... תודה רבה. שיתוף נושא זה קישור לנושא שיתוף באתרים אחרים
edvior231 0 דווח על הודעה פורסם דצמבר 1, 2007 זה לא ככה אחי .. תקשיב שאתה מחבר את הכבל מהממיר למחשב אתה מחבר לLine in נכון ? אז פשוט מאוד אתה ניכנס למטה בצד ימין על איפה שמגבירים ועושה mute על line in ואז שאתה משחק לא ישמעו את זה .. אבל אל תשכח להחזיר למצב רגיל שאתה מסקר .. שיתוף נושא זה קישור לנושא שיתוף באתרים אחרים
Student 0 דווח על הודעה פורסם דצמבר 2, 2007 חח אחי אתה עושה צחוק אני מדבר בזמן שאני מסקר את הסרט וזה למשך שעתיים ככה אז אני רוצה לשחק בו זמנית וגם באינטרנט , ושנית אני מכניס את זה לכרטיס טלוויזיה לא קשור ל 6 היציאות אודיו האחרות. שיתוף נושא זה קישור לנושא שיתוף באתרים אחרים
edvior231 0 דווח על הודעה פורסם דצמבר 2, 2007 אחי לא יודע מה להגיד לך לא ניראה לי אפשרי .. אבל תקשיב .. לא מומלץ לגעת במחשב בזמן הקלטה שלא יהיו תקיעות או קפיצות .. ותקשיב תיכנס אליי רגע לאייסיקיו אני צריך לשאול אותך משו שלא לפה.. שיתוף נושא זה קישור לנושא שיתוף באתרים אחרים
KillerGuy 0 דווח על הודעה פורסם דצמבר 2, 2007 אתה פשוט מאוד מגדיר בתוכנה של ההקלטה שאת הסאונד הוא יקליט מLine In ואתה יכול להשתיק את Line In דרך בקרת העוצמה במחשב בלי שההקלטה תדפק שיתוף נושא זה קישור לנושא שיתוף באתרים אחרים
Student 0 דווח על הודעה פורסם דצמבר 2, 2007 אני כבר הסתדרתי תודה חברה ... רק מה שלא בסדר זה שהקלטתי איזה שעה סרט ולאחר מכן היה לי בעיות בסאונד מין רעשים שמפריעים איך אני יכול לנקות את זה? שיתוף נושא זה קישור לנושא שיתוף באתרים אחרים
tvnetil 0 דווח על הודעה פורסם דצמבר 3, 2007 פעם הבאה תרכז את כל השאלות שלך בנושא אחד יש לך 10 נושאים ובכל נושא יש לך שאלה שקשור להקלטה שיתוף נושא זה קישור לנושא שיתוף באתרים אחרים
MaTaN 0 דווח על הודעה פורסם דצמבר 3, 2007 ככה זה שנוגעים במחשב בזמן הקלטה האיכות יורדת ויש רעידות בקול שיתוף נושא זה קישור לנושא שיתוף באתרים אחרים
Student 0 דווח על הודעה פורסם דצמבר 3, 2007 (נערך) למה אחי יש לי רק 3 נושאים ... אתה טוען שזה בגלל שאני נמצא במחשב אני לא חושב ... יכול להיות זה בגלל הווליום ? או הכבלים אני כבר לא יודע ... עריכת דצמבר 3, 2007 ע"י Student שיתוף נושא זה קישור לנושא שיתוף באתרים אחרים