The_one31 0 דווח על הודעה פורסם נובמבר 6, 2007 (נערך) אני רוצה לשאול למה הפסקתם לסקר את תוכנית יצע העיתונות התוכנית של יום חמשי לא העלתם ועדין של יום שני לא העלתם ..... דרך אגב בפעם האחרונה שפרסמת את התוכנית בשבוע שעבר היו יותר 70 בקשות לתוכנית וזו כמות מכובדת בשביל שטקליתו את זה פעמים בשבוע...... עריכת נובמבר 6, 2007 ע"י The_one31 שיתוף נושא זה קישור לנושא שיתוף באתרים אחרים
The_one31 0 דווח על הודעה פורסם נובמבר 8, 2007 אם אפשר למקליט Scorpion שיקליט את התוכנית היום בשעה 23:35 שיתוף נושא זה קישור לנושא שיתוף באתרים אחרים
The_one31 0 דווח על הודעה פורסם נובמבר 16, 2007 בטוח שהשידור של תוכנית של אתמול לא הקלטם אז בבקשה תקלטו את זה בשידור החוזר 12:40 יציע העיתונות מאתמול (ש.ח מצער שזו ההודעה השלישית שלי אבל מה לעשות אף אחד לא עונה לי שיתוף נושא זה קישור לנושא שיתוף באתרים אחרים
MaTaN 0 דווח על הודעה פורסם נובמבר 17, 2007 כי יש לצפייה ישירה באתר Sport5 שיתוף נושא זה קישור לנושא שיתוף באתרים אחרים
The_one31 0 דווח על הודעה פורסם נובמבר 19, 2007 אני אמרתי לכם שזה לא עולה כל שלישי ושישי באופן קבוע לאתר ספורט 5 ...לכך עדיף לסקר את התוכנית מאשר לחכות אם יעלו או לא מסקרים וגם הרבה תוכנית שאתם מקליטים עולים באתרי רשת וקשת ...למה אלו מקלטים והתוכנית הזו לא מקליטים..... ודרך אגב כאשר העלתם את תוכנית יצע העיתונות לאתר .....זה היה הולך כך אם התוכנית מפרסמת באתר ספורט 5 היו מורדים את התוכנית 30 איש .... ואם לא אז היו מורדים את זה לפחות 75 איש .... אז מבקש מכם לחזור לסקר ...אם אתם לא רוצים לחזור אז בבקשה תגידו לי..... שיתוף נושא זה קישור לנושא שיתוף באתרים אחרים
AnatKobi 0 דווח על הודעה פורסם נובמבר 20, 2007 אין לי תשובה בשבילך , אבל אני חייבת להגיד שהטענה שלך ש75 אנשים באתר של עשרות אלפי משתמשים הם"כמות מכובדת" - מעט תמוהה. שיתוף נושא זה קישור לנושא שיתוף באתרים אחרים
The_one31 0 דווח על הודעה פורסם נובמבר 20, 2007 הכוונה בכמות מכובדת היא שיש ענין בהורדת התוכנית , נכון שאין פה 1000 איש מוריד כמו דברים אחרים אבל עצם זה שיש ענין בתוכנית למרות שזה קטן מצדיקה את הקלטת התוכנית כל שני וחמשי שכל תוכנית לא עוברת את 35 דקות ....... דרך אגב אתר ערוץ הספורט עובר שנוי ולא ידוע אם ימשיך לפעמים לעלות את תוכנית יצע העיתונות..... יש לי הצעה בשבליכם בו נקח מהיום הזה לעוד חודש ונבדוק כל שלישי ושיש כמה פעמים אתר ערוץ הספורט יעלה את התוכנית שבאתו זמן אתם תקליטו את התוכנית אחרי החודש תבדקו ...אם מסקרים את זה פעמים בשבוע כל חודש אז אתם יכולים להפסיק אם לא אז תבדקו באיזה יום אתר ערוץ הספורט לא מסקר ותקליטו את זה..... ( דרך אגב התוצאה לפי מה שאני מעריך תצא שהתוכנית מסקרים אותה לאתר ספורט 5 רק ביום שלישי כלומר פעם בשבוע.... ) שיתוף נושא זה קישור לנושא שיתוף באתרים אחרים
AnatKobi 0 דווח על הודעה פורסם נובמבר 20, 2007 יש לי הצעה בשבילך - למה שלא תקנה כרטיס טלויזיה ותתחיל לסקר , לקודד ולהעלות - תראה כמה זמן ומאמץ לוקח לפרסם 35 דקות של תוכנית , תעשה את זה חודש ותגיד לי אחר כך מה אתה מרגיש לאור העובדה שרק 75 אנשים הורידו את זה , שלושה בערך נתנו לך תגובה וכמה מהם גם העבירו את הלינקים לאתרים אחרים בלי לתת לך קרדיט . שיתוף נושא זה קישור לנושא שיתוף באתרים אחרים
The_one31 0 דווח על הודעה פורסם נובמבר 20, 2007 (נערך) 35 דקות זה המקסמום בדרך כלל התוכנית לא עוברת 30 דקות בכול מקרה אני אין לי כרטיס טלויזה ואין ערוצי הכבלים ויס בשביל לעשות את זה אבל אתם יש לכם ....אני יודע שזה לוקח עבודה קשה אבל אותו מסקר Scorpion לא חושב שיש לו בעיה לסקר את התוכנית והכמות הזו של אנשים שמורדים את זה יש בהרבה תוכנית אחרות שאתם מקלטים ואני לא רואה אותכם מפסקים לסקר ....דוגמה לתוכנית שמעלים אותה לנענע והיא הלילה עם ליאור שליין ואתם מקלטים.... אני מאמין שכמות האנשים שירצו לצפות בתוכנית תגדל עם הזמן דרך אגב באתר הקודם היו מקליטים את התוכנית היו בממוצע של 10 עמודים של תגובות בשביל להוריד את התוכנית.....וגם גרום חשוב מאוד התוכנית הזו משדורת בערוץ סגור לא כמו כמה תוכנית שמשודרת בערוצים פתוחים.... בכול מקרה אני מעריך מאוד את העבודה שלכם ....ואם אתם לא רוצים לסקר אז אני מכבד את החלטה שלכם ...אז נהיה תלוים באתר ערוץ הספורט שיגרום לנו הרבה עצבים ..... עריכת נובמבר 20, 2007 ע"י The_one31 שיתוף נושא זה קישור לנושא שיתוף באתרים אחרים