Jump to content
roi777

אסור להגיב עם סמיילים?

Recommended Posts

אסור להגיב עם סמיילים?

ולמה בכלל צריך להגיב?

מה הבעיה לשים רק :D הרי ברור שהכוונה לומר תודה למי שטרח עבור גולשי האתר. זה סתם מיותר.

כמו כן גם הצורך להגיב לכל הודעה לדעתי מיותר, זה רק גורם לפורומים להיות מלאים ב"תודה, תודה, תודה, תודה" ומי שבאמת רוצה לכתוב משהו ומחכה לתשובה, נשאר ללא מענה, מכיוון שאף אחד לא קורא את התגובות כי לא משעםם לאנשים ליקרוא "תודה, תודה, תודה, תודה" רק בגלל שאולי מישהו כתב משהו מעניין. חבל מאוד!

אני מקווה שמנהלי האתר יחשבו על מה שכתוב בהודעה הזאת.

שיתוף נושא זה

קישור לנושא
שיתוף באתרים אחרים
אסור להגיב עם סמיילים?

ולמה בכלל צריך להגיב?

מה הבעיה לשים רק 10x הרי ברור שהכוונה לומר תודה למי שטרח עבור גולשי האתר. זה סתם מיותר.

כמו כן גם הצורך להגיב לכל הודעה לדעתי מיותר, זה רק גורם לפורומים להיות מלאים ב"תודה, תודה, תודה, תודה" ומי שבאמת רוצה לכתוב משהו ומחכה לתשובה, נשאר ללא מענה, מכיוון שאף אחד לא קורא את התגובות כי לא משעםם לאנשים ליקרוא "תודה, תודה, תודה, תודה" רק בגלל שאולי מישהו כתב משהו מעניין. חבל מאוד!

אני מקווה שמנהלי האתר יחשבו על מה שכתוב בהודעה הזאת.

צודק זה מה שאני מנסה להגיד בכל מקום שבו אני כותבת תגטבה והם לא קראים כי הם חושבים שזה תודה..

שיתוף נושא זה

קישור לנושא
שיתוף באתרים אחרים

אני מסכים איתם בהחלט..

אי אפשר להגיב לגבי הסרט/סדרה ולשאול שאלות לגביו כיוון שאף אחד לא מתייחס לתגובות.

וכך אם יש בעיה בלינק או שאלה לגבי הסרט/סדרה צריך לפתוח אשכול במיוחד בפורום הזה-לא חבל?

תחשבו על זה.

עכשיו הדברים החיוביים:

כשאני הכרתי את האתר הזה היה לכל אשכול 20 דפים בממוצע כרגע יש אשכולות עם 70 ו80

מה שאומר שהאתר בתנופה--כמו שצריך ליהיות כיוון שכל הרעיון של האתר [הקלטת סדרות ישראליות] זה רעיון מעולה מעולה!!!

אז תודה לכל מי שמקליט ומשקיע-וזהו רציתי רק להודות לכם על עבודתכם שתדעו שמעריכים את עבודתכם!

תודה

שיתוף נושא זה

קישור לנושא
שיתוף באתרים אחרים

כמה דברים:

דבר ראשון הרעיון לאתר לפי דעתי הוא מקורי וזה מה שמייחד אותו מהרבה אתרים אחרים

העובדה שכל דבר ישראלי ניתן למצוא פה ועוד בהורדות ישירות (שזה הכי מגניב)

דבר שני... אני חייב להסכים עם מה שנאמר פה. הקטע של התודות ו-92374298347239

התגובות שנעשות בכפייה ולא בגלל שמישהו רוצה להגיד תודה ובנוסף לכל זה הספאם הכי גדול שראיתי

בפורום... פשוט לא רלוונטי.

ברור הרי שמי שנרשם לאתר, אוהב את האתר ורוצה ממנו כמה שיותר.

הקולות האמיתיים של הגולשים הולכים לאיבוד בין אלפי התודות הכפויות.

חבל.

סה"כ לסיכום, עבודה מעולה. תמשיכו בעבודתכם הנאמנה ולהיות מקורים כמה שיותר.

שיתוף נושא זה

קישור לנושא
שיתוף באתרים אחרים
Guest
נושא זה סגור לתגובות נוספות