Jump to content
shar5

אתם צריכים לעבור לרפידשר דחוף

Recommended Posts

כל הזמן הקישורים באתר נשברים כי הקבצים נמחקים, או שיש בעיות בהורדות כמו "התקשורת עם השרת אופסה"

כל מיני בעיות שאופייניות לאתרי אחסון מפוקפקים וחסרי אמינות.

לעומת זאת רפידשר זה הפתרון האולטימטיבי - הקבצים אף פעם לא נמחקים!

פרט לשתי מצבים הגיונים לחלוטין: 1. מסקר הקובץ מחק את הקובץ 2. יש תלונות מצד הגולשים על חוקיות התוכן.

מהירות ההורדה היא מקסימלית ברפידשר, אמינות ללא פשרות בלי שום תקלות ובעיות.

בקיצור שרת מספר אחד באחסון קבצים זה רק רפידשר.

שיתוף נושא זה

קישור לנושא
שיתוף באתרים אחרים

דבר ראשון לא צריך לחכות, וגם אם אתם לא יודעים איך להתנתק או לשנות איפי ואתם בכל זאת צריכים לחכות

זה עדיין הרבה יותר טוב מכל האפשרויות האחרות, תחשבו על זה הקבצים יהיו בטוחים ולא ימחקו אף פעם!

דבר שני המהירות של ההורדה תהיה מאוד גבוהה.

ככה שאני חושב שזה הפתרון הטוב ביותר.

שיתוף נושא זה

קישור לנושא
שיתוף באתרים אחרים

אבל הם לא יכולים לעלות את התוכניות המוקלטות לרפיד שר!!! הם שוקלים יותר מ-100 מ"ב. אני לא הייתי רוצה שהם יורידו את משקל התוכנית (שזה אומר גם להוריד את האיכות) רק בגלל שכמה חבר'ה פה לא מסוגלים להמתין יום יומיים! בחייכם,תהיו סבלנים! לא רק לכם יש בעיות כאלה!

לרפיד שר הם יכולים לעלות מקסימום את המוזיקה.

שיתוף נושא זה

קישור לנושא
שיתוף באתרים אחרים
Guest AnatKobi

הוא נעשה עסק ...

אנחנו נעלה לראפיד אם אתה תהיה זמין 24 שעות ביממה 7 ימים בשבוע - לענות על כל התלונות בפורום תמיכה ...

על מה אתה מדבר ?

לא כולם נולדו עם ידע במחשבים והורדה , יש אנשים שלא מבינים איך לחשוף את הלינק או איך להתשמש במנהל הורדות - אז אתה רוצה שהם יורידו בראפיד שר ?

שיתוף נושא זה

קישור לנושא
שיתוף באתרים אחרים

אין סיכוי שנעבור ל-RapidShare. שרת מלא מגבלות. קהל היעד שלנו הם אנשים שלא יודעים להתמודד עם שרתי אחסון כמו RapidShare ולנו אין את המשאבים להתחיל לנהל פורום תמיכה ייחודי לזה.

הנושא מוצה.

שיתוף נושא זה

קישור לנושא
שיתוף באתרים אחרים
Guest
נושא זה סגור לתגובות נוספות