shar5 0 דווח על הודעה פורסם ספטמבר 19, 2007 כל הזמן הקישורים באתר נשברים כי הקבצים נמחקים, או שיש בעיות בהורדות כמו "התקשורת עם השרת אופסה" כל מיני בעיות שאופייניות לאתרי אחסון מפוקפקים וחסרי אמינות. לעומת זאת רפידשר זה הפתרון האולטימטיבי - הקבצים אף פעם לא נמחקים! פרט לשתי מצבים הגיונים לחלוטין: 1. מסקר הקובץ מחק את הקובץ 2. יש תלונות מצד הגולשים על חוקיות התוכן. מהירות ההורדה היא מקסימלית ברפידשר, אמינות ללא פשרות בלי שום תקלות ובעיות. בקיצור שרת מספר אחד באחסון קבצים זה רק רפידשר. שיתוף נושא זה קישור לנושא שיתוף באתרים אחרים
יאיר המלך 0 דווח על הודעה פורסם ספטמבר 19, 2007 (נערך) רק חבל שאי שצריך לחכות כל פעם שעתיים בין סיקור להורדה עריכת ספטמבר 19, 2007 ע"י יאיר המלך שיתוף נושא זה קישור לנושא שיתוף באתרים אחרים
ALLONI 0 דווח על הודעה פורסם ספטמבר 20, 2007 לא צריך לחכות שעתיים. קראת את המדריך??? http://www.TVNetil.com/index.php?showtopic=12123 שיתוף נושא זה קישור לנושא שיתוף באתרים אחרים
maccabi haifa 0 דווח על הודעה פורסם ספטמבר 20, 2007 גם בלי לחכות מזה זה מבאס להוריד 3-4 חלקים שיתוף נושא זה קישור לנושא שיתוף באתרים אחרים
shar5 0 דווח על הודעה פורסם ספטמבר 20, 2007 דבר ראשון לא צריך לחכות, וגם אם אתם לא יודעים איך להתנתק או לשנות איפי ואתם בכל זאת צריכים לחכות זה עדיין הרבה יותר טוב מכל האפשרויות האחרות, תחשבו על זה הקבצים יהיו בטוחים ולא ימחקו אף פעם! דבר שני המהירות של ההורדה תהיה מאוד גבוהה. ככה שאני חושב שזה הפתרון הטוב ביותר. שיתוף נושא זה קישור לנושא שיתוף באתרים אחרים
שולחן מחשב 0 דווח על הודעה פורסם ספטמבר 20, 2007 גם ברדיפיישר זה נמחק עלק לא שיתוף נושא זה קישור לנושא שיתוף באתרים אחרים
katanov 0 דווח על הודעה פורסם ספטמבר 20, 2007 גם אני חושב שראפיד זה הכי טוב! שיתוף נושא זה קישור לנושא שיתוף באתרים אחרים
רחלי92 0 דווח על הודעה פורסם ספטמבר 20, 2007 אבל הם לא יכולים לעלות את התוכניות המוקלטות לרפיד שר!!! הם שוקלים יותר מ-100 מ"ב. אני לא הייתי רוצה שהם יורידו את משקל התוכנית (שזה אומר גם להוריד את האיכות) רק בגלל שכמה חבר'ה פה לא מסוגלים להמתין יום יומיים! בחייכם,תהיו סבלנים! לא רק לכם יש בעיות כאלה! לרפיד שר הם יכולים לעלות מקסימום את המוזיקה. שיתוף נושא זה קישור לנושא שיתוף באתרים אחרים
Guest AnatKobi דווח על הודעה פורסם ספטמבר 20, 2007 הוא נעשה עסק ... אנחנו נעלה לראפיד אם אתה תהיה זמין 24 שעות ביממה 7 ימים בשבוע - לענות על כל התלונות בפורום תמיכה ... על מה אתה מדבר ? לא כולם נולדו עם ידע במחשבים והורדה , יש אנשים שלא מבינים איך לחשוף את הלינק או איך להתשמש במנהל הורדות - אז אתה רוצה שהם יורידו בראפיד שר ? שיתוף נושא זה קישור לנושא שיתוף באתרים אחרים
amithacoon 0 דווח על הודעה פורסם ספטמבר 21, 2007 אפשר לחלק לכמה חלקים שיתוף נושא זה קישור לנושא שיתוף באתרים אחרים
Pro Noob 0 דווח על הודעה פורסם ספטמבר 22, 2007 אל תחשוב שאתה חכם.. קבצים בראפיד שאר נמחקים גם הם, אם לא מורידים קובץ כלשהו כעבור 30 יום הוא נמחק.. ראפיד חרא שרת. שיתוף נושא זה קישור לנושא שיתוף באתרים אחרים
yosef301 0 דווח על הודעה פורסם ספטמבר 23, 2007 מי שאין לו פרימיום לראפיד לא שווה להוריד ממנו שיתוף נושא זה קישור לנושא שיתוף באתרים אחרים
FlameStriker 0 דווח על הודעה פורסם ספטמבר 23, 2007 אין סיכוי שנעבור ל-RapidShare. שרת מלא מגבלות. קהל היעד שלנו הם אנשים שלא יודעים להתמודד עם שרתי אחסון כמו RapidShare ולנו אין את המשאבים להתחיל לנהל פורום תמיכה ייחודי לזה. הנושא מוצה. שיתוף נושא זה קישור לנושא שיתוף באתרים אחרים